TRANSPORT GRATUIT - pentru comenzi de peste 250 Ron.

Pietre semipretioase folosite la realizarea bratarilor Bernice.

Pietre semipretioase folosite la realizarea bratarilor Bernice.

⚜️ Morganite
Bratarile realizate cu Morganite sunt printre cele mai apreciate bratari de catre clientii nostri.  Morganitul este cristalul dragostei divine, atrage iubirea în viața ta și o ajută să crească. Purtarea lor inspiră pace și bucurie.


.

⚜️ Agate
O altă piesă favorită este brățara cu agate. Purtarea bijuteriilor cu agate ajută la găsirea echilibrului interior și alungă energiile negative, transformându-le în vibrații pozitive. Agatul ajută la concentrare și echilibru mental. 



⚜️ Hematite
În imaginea de mai jos avem brățara cu hematite. Cristalul de hematit este util pentru echilibrarea energetică, stimularea subconștientului și decoperirea propriului potențial. Reîncarcă cu energii pozitive și susține gândirea logică. După cum se poate observa, în colecție avem brățări care au central, linkul cu elemente ce se regăsesc și la cerceii Bernice. Procedeul de realizare al acestuia fiind același.



⚜️ Crisopraz
Cristalul de Crisopraz stimuleaza creativitatea si ofera speranta puternica. Creaza armonie in viata si ofera deschidera catre noi oportunitati. 
 


⚜️ Jad
Jadul contribuie la eliminarea depresiei, aduce calm si pace. Jadul este o piatra aducatoare de noroc celui care o poarta aproape. 



⚜️ Coral
Coral, piatra creativitatii, a pasiunii si a iubirii,destinata celor ce doresc optimism, entuziasm si  intelepciune.


⚜️ Mocait
Jaspul Australian este o piatra protectoare. Purtarea bijuteriilor cu Mookait, asa cum mai este denumit, ajuta la absorbirea vibratiilor ei, pentru a avea stabilitate si liniste. Aceasta piatra te face constient de puterea pe care o ai pentru a realiza tot ce-ti doresti.


⚜️ Howlit
Howlitul este piatra care semnifica puritatea sufleteasca. Energia ei ofera darul intelepciunii, ajuta la o mai buna intelegere a sinelui si a celor din jur.



⚜️ Piatra Soarelui
Piatra Soarelui ajuta la redescoperirea fericirii si a bucuriei in lucrurile pe care le facem. Aduce pasiunea si creativitatea in viata noastra. 


⚜️ Onix
Onixul Negru este piatra care aduce armonie si echilibru in viata.

Categorii

Suport clienti

contact@bernice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!