TRANSPORT GRATUIT - pentru comenzi de peste 250 Ron.

Bratarile Bernice - semnificatie, creatie, sfaturi in alegerea lor.

Bratarile Bernice - semnificatie, creatie, sfaturi in alegerea lor.

Povestea bratarilor.

Din cele mai vechi timpuri, brățările au fost purtate cu scopul de a proteja împotriva pericolelor, urmând ca mai târziu să fie folosite si ca piese decorative. Brățările erau obiecte speciale care aveau o poveste proprie și care transmiteau un mesaj cu însemnătate pentru purtător.

Brățările din ață sunt foarte în vogă la momentul de față, mai ales printre tineri, iar Bernice îți pune la dispoziție o gama variata de piese unice din care să poți alege ceea ce ți se potrivește. Bratarile Bernice sunt lucrate manual de artizanii noștri in atelierul de langa Bucuresti.

 

Despre bratarile Bernice.

Plecand de la rolul inițial al brățărilor, Bernice a dorit să creeze piese care nu au doar un rol decorativ, ci care transmit o emoție, oferă protecție și care spun o poveste.

Brățările Bernice din snur sunt realizate cu pietre semiprețioase, (vezi articoulul despre pietre semipretioase
) care au diverse proprietăți benefice asupra organismului.  

Pietrele semipretioase folosite la realizarea brățărilor sunt atent alese și studiate în prealabil, pentru a ști exact ce impact au asupra purtătorului. Beneficiile lor se regăsesc în descrierea fiecărei brățări postată pe site-ul Bernice, astfel încât clientul poate decide ușor ce piesă i se potrivește.

Elementele metalice decorative, folosite la realizarea bratarilor nostre sunt atent alese, de cea mai buna calitate pentru a crea un efect estetic de impact. Toate brățările noastre sunt realizate cu sfoară fina de cea mai buna calitate, avand o rezistenta deosebita.

Cum se realizeaza bratarile Bernice.

Fiecare piesă necesită timp pentru realizarea ei, procesul de creatie fiind unul destul de complex,  de la alegerea culorilor și a elementelor decorative, până la procesul propriu-zis de execuție. Ne place să dăm viață lucrurilor care să îi facă pe oameni fericiți și care păstreze creativitatea în centru.  Fiecare detaliu este aplicat manual cu mare grijă și pricepere, asfel incat piesa realizata la final sa te incante.

Culorile snurului au si ele o insemnatate aparte nu doar rol estetic, ci denota trasaturi de caracter ale persoanei care le poarta, astfel: rosu – onestitate, negru – putere, gri – calmul intr-o lume haotica, bej - simplitate si serenitate.

Acum te poti decide mai usor ce sa alegi pentru tine. Gasesti toate bratarile noastre accesand link-ul urmator:
.
 

 
Categorii

Suport clienti

contact@bernice.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!